in SHAPE for life

Ben je al langere tijd bezig om (zwangerschaps)kilo’s kwijt te raken en is het volgende herkenbaar?

  • Ondanks alle goede voornemens, motivatie en daadwerkelijke pogingen lukt het maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken en (blijvend) resultaat te creëren en vast te houden.
  • Na (pogingen tot) gewichtsverlies en/of gezonder leven val je steeds weer terug omdat het je niet lukt om op eigen kracht vol te houden.

Wil je écht leren hoe je resultaat kunt boeken en daadwerkelijk een blijvende transformatie kan ondergaan?  Ik ga verder waar anderen stoppen! Ik geef je de tools om resultaten te creëren  en leer je deze blijvend vast te houden. Geen dieet, geen quickfix, maar een traject waarin je jouw doel(en) behaald en tot blijvende gedragsverandering komt.

Dit traject is niet voor iedereen weggelegd en exclusief voor vrouwen die volledige commitment hebben en bereid zijn te doen wat nodig is om resultaat te creëren.

“Resultaat komt alleen als jij bereid bent het werk te doen!”

Wat bied ik?

Motivatie vanuit anderen is tijdelijk en zorgt uiteindelijk voor terugval. De daadwerkelijke, blijvende verandering zal vanuit jezelf moeten komen. Ik ben er om jou mentaal sterker te maken en je voor te bereiden op een blijvende, gezonde leefstijl!

Als je er voor kiest om met mij aan de slag te gaan dan garandeer ik jou mijn volledige commitment om je te coachen richting jouw gewenste doel(en).  Ik leer je los te komen van je gedachten en te doen wat nodig is om een transformatie te waar te maken. ‘No nonsens’ is waar ik voor sta.

“Ik reken af met wat er tussen jou en je doel in staat!”

Ik begeleid je op weg naar:

  • Een gezond en energiek lichaam
  • Balans op mentaal en fysiek vlak
  • Een passend gewicht
  • Een mindset die past bij je doel(en)
  • Blijvende transformatie

Wat verwacht ik?

100% inzet en commitment om jouw doel(en) waar te maken!

Let’s get in SHAPE for LIFE

Ben je bereid te doen wat nodig is? Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!